Koreniny pochutiny v domácnosti

Koreniny pochutiny v domácnosti

Autor: Vilmos Romváry
Vydavateľ: Alfa
Edícia: Edícia potravinárskej literatúry
Vydanie: štvrté
Rok vydania: 1990
Náklad: 15000
Formát: 8° Octavo
Počet strán: 336
Stav: Dobrý
Väzba: paperback
ISBN: 80-05-00262-9

2,00 €

Kniha podrobne informuje čitateľov o rôznych druhoch korenia a pochutín, ktoré možno používať na prípravu jedál a nápojov. Sú usporiadané podľa abecedy, uvádza sa ich popis, použitie, pestovanie a recepty na ich využitie, a to nielen v kuchyni, ale aj v kozmetike. Osobitne sa zdôrazňuje ich používanie v diétnom stravovaní (napr. badián, bazalka, bobkový list, borievka, cesnak, cibuľa, citrón, fenikel, kapary, kardamón, mäta, kurkuma, majorán, pažítka, rasca), rady, recepty

Súvisiace produkty

Recepty pro jeden hrnec z celého světa

skladom

Recepty pro jeden hrnec z celého světa

6,00 €

Kapor a iné jedlá z rýb

skladom

Kapor a iné jedlá z rýb

1,00 €