Koreniny pochutiny v domácnosti
Koreniny pochutiny v domácnosti
Autor: | Vilmos Romváry |
Vydavateľ: | Alfa |
Edícia: | Edícia potravinárskej literatúry |
Vydanie: | štvrté |
Rok vydania: | 1990 |
Náklad: | 15000 |
Formát: | 8° Octavo |
Počet strán: | 336 |
Stav: | Dobrý |
Väzba: | paperback |
ISBN: | 80-05-00262-9 |
2,00 €
Kniha podrobne informuje čitateľov o rôznych druhoch korenia a pochutín, ktoré možno používať na prípravu jedál a nápojov. Sú usporiadané podľa abecedy, uvádza sa ich popis, použitie, pestovanie a recepty na ich využitie, a to nielen v kuchyni, ale aj v kozmetike. Osobitne sa zdôrazňuje ich používanie v diétnom stravovaní (napr. badián, bazalka, bobkový list, borievka, cesnak, cibuľa, citrón, fenikel, kapary, kardamón, mäta, kurkuma, majorán, pažítka, rasca), rady, recepty